torsdag 6 januari 2011

torsdag

Vi hörde igår att du hade det lite jobbigt på kvällen när du började vakna till, det är klart att det känns konstigt att ha en massa slangar i sin kropp och något i halsen. Men lite mer medicin gjorde att du sov gott under hela natten.

När vi kom in imorse så var du trött och din andning var lite stressig, men det blir nog bättre om några dagar. Jag kikade bara in en kort stund eftersom jag hade ont i halsen imorse, men med ansiktsmask var det ingan fara sa personalen. Mamma fick vara inne desto mer, men du var trött idag och vid lunch skulle de göra en bronkoskopi och suga ur lite slem osv, så vi tog lunchpaus. När jag kom tillbaka sen så var du ordenligt nedsövd och såg verkligen lugn ut.

Det har handlat mycket om ECMO på tv de sista dagarna. I tisdags var det på nyheterna om en kille som legat inne på ecmo, men som är så pigg nu att han tävlar i gymnastik. Imorse på nyhetsmorgon handlade det om en kille som legat inne med svininfluensan, han hade varit nedsövd i 5 veckor (vad jag har hört så var det på ecmo han låg).. så det var intressant att lyssna på.

Den lilla flickan brevid dig fick ligga i sin pappas famn idag och sedan berättade han för oss att de ska få åka "hem" (dvs till ett sjukhus i sin hemstad) imorgon. Hon är 7 veckor gammal och har redan genomgått 24 operationer, det är helt otroligt vad människokroppen klarar av...

Imorgon åker vi bort och är hos dig hela dagen!!

Älskar dig <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar