onsdag 26 januari 2011

onsdag

Mamma är här igen!!

Hon kom direkt till dig från tåget, då hade jag redan varit där några timmar. De har (återigen) fixat mycket med dig de senaste dagarna så du har varit nedsövd mest hela tiden.
I måndags gjorde de en ny bronkoskopi för att tilla på lungorna och deras fäste, leta eventuellt läckage osv. Vad vi vet hittade de inget, sen igår tisdag så gjorde de en ny röntgen, som inte visade på några direkta orsaker. Idag var du mest bara trött och mådde illa, och imorgon är det dax för en biopsi (egentligen var en ny bronkoskopi inbokad), men mamma kommer att vara hos dig hela dagen, så kommer jag efter mina lektioner. Mamma hälsar att du är sååå fin!! Du har av någon anledning en gul nyans på din hud, läkarna vet inte riktigt varför, men det gör att du ser lite solbränd ut. Dessutom börjar ditt liggsår på kinden försvinna nästan helt.
Vi hoppas du orkar kämpa och att du får sova de jobbiga dagarna, men att du vaknar till snart för vi saknar dig massor. Det är sååå mycket roligare att stå där när du iallafall tittar och vill att vi ska hålla din hand, massera dina ben eller liknande..

Vi ÄLSKAR dig... MASSOR!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar