söndag 23 januari 2011

söndag

Nu sitter jag här i lägenheten, ensam igen då Mamma, Rosi och Moa är tillbaka i Sundsvall. Det har varit en helg fylld till bredden med att vara hos dig och att umgås! Du har tyvärr sovit djupt hela helgen och det är synd att du missat dina gäster.

På fredagkvällen gjorde de ett nytt ingrepp på dig, du ligger nu på lung- OCH hjärt- maskinen, detta eftersom hjärtat blivit ansträngt av att arbeta så hårt som ditt har gjort under 3 veckor nu, men läkaren informerade oss om att detta "brukar" vara normalt. Sedan fick de göra ytterligare ett ingrepp igår på eftermiddagen då dina artärer är något trånga, så nu går kanylen ut i halsen och in i båda ljumskarna, d.v.s. BÅDE artäriellt och venöst. Men detta i sin tur ledde till att du var extra sövd, något som gjorde att du som jag tidigare nämnt tyvärr missat ditt finbesök (Moa var in till dig 2 lr 3 ggr idag, visade teckningar och visade iPaden - som hon ÄLSKAR!). Jag får berätta allt detta för dig under veckan, då jag hoppas du blir lite piggare igen.

Sköterskan Lina visade Moa igår hur du får mat genom en sond i näsan, så vi fråga Moa vad hon trodde att du åt.. igår bestod din kost av STRIPS och idag var det pyttipanna som erbjöds. Inte helt fel!

Läkaren sa igår att du inte längre "är dålig" av något virus lr bakterie, men att de inte riktigt vet vad som är med dina lungor. Finns tydligen lite olika funderingar, om det kan vara vätska som hamnat fel, om det har med "hålet" från operationen att göra, om det är en inflammation eller om det är så illa att det är en avstötning. De ska kolla upp det ytterligare, men vi har för oss att de kollade det i Gbg innan jul och att det INTE var någon avstötning. I vilket fall klurar de vidare och håller dörrarna öppna (de för bland annat samtal med Gbg om en ny operation är möjlig (??) om det skulle bli nödvändig). Så vi får hoppas att allt blir bra till slut och att du fortsätter att kämpa på!

Vi ÄLSKAR dig Lars!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar